Dispositivos y accesorios
Cod with Citrus Butter
Prep. 25min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
lemon1
-
orange1
-
1 tsp fennel seedsanise seeds1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
water25 oz
-
potatoes cut into pieces14 oz
-
cod fillets (4-7 oz each, max of 28 oz)4
-
unsalted butter plus extra to grease3 oz
-
zucchini sliced (¼ in.)14 oz
-
fresh parsley leaves only, chopped3 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
439.6 mg
Proteína
45.1 g
Calorías
1915 kJ /
457.7 kcal
Grasa
19.4 g
Fibra
4.6 g
Grasas saturadas
11.3 g
Carbohidratos
26.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The basic cookbook
177 Recetas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Guacamole
5min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Creamy Tomato Soup
30min
Shrimp and Green Pea Pasta
40min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min
Mushroom Risotto
30min
Creamy Mushroom Soup
25min