Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
TM6 TM5

Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash

4.6 (43 valoraciones )

Ingredientes

  • non-stick cooking spray
  • 2 oz shallots, halved
  • 1 garlic clove
  • 1 oz unsalted butter, divided
  • 7 oz vegetable stock
  • 1 oz white wine
  • 4 fresh salmon fillets (approx. 6 oz ea.)
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 2 lemons, thinly sliced in rounds
  • 8 oz zucchini
  • 8 oz yellow squash
  • 1 tbsp all-purpose flour
  • ½ oz lemon juice
  • 2 tbsp capers, drained
  • fresh dill, to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1443 kJ / 345 kcal
Proteína
36 g
Carbohidratos
11 g
Grasa
17 g
Fibra
2 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas