
Dispositivos y accesorios
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
Prep. 30min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
water18 oz
-
salt divided, plus extra to taste1 ½ tsp
-
potatoes cut into pieces (½-1 in.) (see Tip)21 oz
-
unsalted butter plus extra to grease½ oz
-
lemon preferably organic1
-
fresh salmon fillets, skinless (4-7 oz ea., approx. ¾ in. thick)4
-
freshly ground pepper plus extra to taste1 pinch
-
shallots halved3 ½ oz
-
button mushrooms sliced, divided10 ½ oz
-
dry white wine2 oz
-
cream2 oz
-
spreadable cheese (e.g. Laughing Cow®)7 oz
-
ground nutmeg2 pinches
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1457.6 mg
Proteína
99.2 g
Calorías
5201.9 kJ /
1243.3 kcal
Grasa
75.9 g
Fibra
5.3 g
Grasas saturadas
25.3 g
Carbohidratos
35.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

The basic cookbook
177 Recetas
Canadá
Canadá

The Basic Cookbook
176 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos