Dispositivos y accesorios
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
Prep. 15min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
light sesame oil1 oz
-
yellow onion halved3 ½ oz
-
carrots cut into large pieces (1¾ in.)5 ½ oz
-
bacon cubed, or 5.5 oz Canadian bacon, cubed (see Tip)5 ½ oz
-
soy sauce to taste1 oz
-
sugar (opcional)2 tsp
-
large eggs4
-
homemade vegetable stock paste (opcional)1 heaping tsp
-
white short-grain rice (18-20 min cooking time)12 ½ oz
-
water43 oz
-
mixed vegetables e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans cut into pieces (1 in.), zucchini, cubed (½ in.)14 oz
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
478 kcal /
1999.9 kJ
Proteína
15.3 g
Grasa
20.1 g
Carbohidratos
58.6 g
Fibra
3.7 g
Grasas saturadas
5.7 g
Sodio
664.8 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

The basic cookbook
177 Recetas
Canadá
Canadá

The Basic Cookbook
176 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Green Smoothie
10min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Berry Mousse
4h 50min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Vegetable Stock Paste
45min
Pizza Dough
1h
Minestrone
45min
Frozen Fruit Sorbet
5min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1h
Berry Dream
10min
5-Second Rainbow Salad
5min