Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
-
1
oz light sesame oil
o bien 1 oz peanut oil - 3 ½ oz yellow onion, halved
- 5 ½ oz carrots, cut into large pieces (1¾ in.)
- 5 ½ oz bacon, cubed, or 5.5 oz Canadian bacon, cubed (see Tip)
- 1 oz soy sauce, to taste
- 2 tsp sugar (opcional)
- 4 large eggs
-
1
heaping tsp homemade vegetable stock paste (opcional)
o bien 1 stock cube (opcional) -
12 ½
oz white short-grain rice (18-20 min cooking time)
o bien 12 ½ oz long-grain rice (18-20 min cooking time) - 43 oz water
- 14 oz mixed vegetables, e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans cut into pieces (1 in.), zucchini, cubed (½ in.)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1999.9 kJ / 478 kcal
- Proteína
- 15.3 g
- Carbohidratos
- 58.6 g
- Grasa
- 20.1 g
- Grasas saturadas
- 5.7 g
- Fibra
- 3.7 g
- Sodio
- 664.8 mg
Recetas alternativas
5-Second Rainbow Salad
5 dk
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30min
Fruit Ice Cream
5 dk
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Vegetable Stock Paste
45 Min
Frozen Fruit Sorbet
5 dk
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Braided Milk Bread
2sa 20 dk
Berry Dream
10 min