Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 14 oz water
- 4 ½ oz carrots, in pieces
- 2 oz celery root (celeriac), in pieces
-
2
oz celery leaves
o bien 2 oz fresh parsley, leaves only -
1
chicken stock cube
o bien 1 heaping tsp homemade chicken stock paste - 24 oz chicken breast fillets, sliced (2 in. x ¾ in.)
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- ¼ tsp freshly ground pepper, plus extra to taste
- 5 ½ oz button mushrooms, sliced
- 1 oz all-purpose flour
- 3 ½ oz cream
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp lemon juice
- 1 oz unsalted butter, in pieces
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1520.7 kJ / 363.5 kcal
- Proteína
- 42 g
- Carbohidratos
- 13.2 g
- Grasa
- 15.4 g
- Grasas saturadas
- 7.3 g
- Fibra
- 2.3 g
- Sodio
- 439.7 mg
Recetas alternativas
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Berry Dream
10 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 Std. 15 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Vegetable Soup
35 Min
Chicken Marsala
40 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Shepherd's Pie
1 Std. 15 Min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 Min