Dispositivos y accesorios
Panforte
Prep. 15min
Total 1h 30min
12 portions
Ingredientes
-
butter for greasing
-
cocoa powder plus extra for dusting40 g
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces100 g
-
dried figs160 g
-
hazelnuts roasted and skins removed150 g
-
blanched almonds120 g
-
plain flour110 g
-
ground cinnamon2 tsp
-
ground ginger2 tsp
-
ground black pepper (optional)½ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
chilli powder (optional)½ tsp
-
light brown sugar200 g
-
honey210 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
32.5 mg
Proteína
7 g
Calorías
1638 kJ /
390 kcal
Grasa
17 g
Fibra
6 g
Grasas saturadas
2.8 g
Carbohidratos
52 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Festive Flavour
105 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Hazelnut torte
3 Std. 15 Min
Summer fruits in mulled cider syrup
45 Min
Macadamia and Parmesan biscuits
25 Min
Finger lime tarts
2 Std. 30 Min
Buckwheat mushroom tartlets
1 Std. 45 Min
Gluten free shortcrust pastry
1 Std. 40 Min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9 Std. 50 Min
Apricot macadamia biscuits
40 Min
Hazelnut meringue roulade
1 Std. 30 Min
Almond shortbread biscuits
2 Std. 10 Min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min