Dispositivos y accesorios
Ginger bundt cake
Prep. 15min
Total 1h
12 portions
Ingredientes
-
butter cut into pieces (3-4 cm), plus extra for greasing120 g
-
raw almonds100 g
-
fresh ginger peeled2 - 3 cm
-
brown sugar (see Tips)100 g
-
buttermilk190 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
eggs3
-
spelt flour (see Tips)210 g
-
ground ginger1 tbsp
-
baking powder2 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
lemon juice2 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
172.4 mg
Proteína
7.8 g
Calorías
1043.3 kJ /
248.3 kcal
Grasa
14.8 g
Fibra
2.2 g
Grasas saturadas
6.3 g
Carbohidratos
20.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sweet Nourish
80 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Fig and apricot tea bread
1 godz. 30 min
Lemon and lime polenta cakes
40 min
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1 godz. 30 min
Pear and Walnut Cake
1 godz. 35 min
Zucchini slice
45 min
Impossible coconut pie
1 godz. 30 min
Apricot macadamia biscuits
40 min
Chocolate raspberry puddings
40 min
Spiced cherry brioche wreath
2 godz. 20 min
Brown sugar kumara cake
1 godz. 25 min
Date and nut loaf
1 godz. 20 min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55 min