Dispositivos y accesorios
Orange and passionfruit Eton mess
Prep. 40min
Total 2h 50min
6 portions
Ingredientes
Meringue
-
egg whites3
-
caster sugar100 g
Passionfruit curd
-
fresh passionfruit pulp80 g
-
orange juice (approx. 1 orange)40 g
-
caster sugar50 g
-
unsalted butter softened80 g
-
eggs3
Assembly
-
pouring (whipping) cream200 g
-
oranges segmented2
-
fresh mint leaves only10 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
87.7 mg
Proteína
7.3 g
Calorías
1678.7 kJ /
401.2 kcal
Grasa
26.3 g
Fibra
3.7 g
Grasas saturadas
15.5 g
Carbohidratos
36.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vegetarian Kitchen
87 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Lemon delicious
1h 5min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Chocolate mousse
3h 20min
Basil pesto
10min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Shortcrust pastry
5min
Satay sauce
15min
Ricotta fruit tart
1h 30min
Broad bean bruschetta
30min
Smashed pea and bean dip
30min
Chocolate and anise fruit bark
2h 20min
Fruit coulis
10min