Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Stewed rhubarb and raspberries
- 300 g rhubarb, cut into pieces (4 cm)
- 100 g frozen raspberries
- 140 g caster sugar
- 1 orange, juice only
- 20 g lemon juice
- 1 vanilla bean, cut into halves lengthways and seeds removed
Bread and butter pudding
- butter, for greasing
- 12 slices fruit bread, day-old (approx. 750 g - see Tips)
- 1 orange, zest only, no white pith
- icing sugar, for dusting
- 50 g rhubarb, thinly sliced (½ cm)
- 4 eggs
- 160 g full cream milk
- 220 g pouring (whipping) cream
- 50 g brandy
- 50 g caster sugar
- raw sugar, for sprinkling
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3272.8 kJ / 779.2 kcal
- Proteína
- 24.4 g
- Carbohidratos
- 94.8 g
- Grasa
- 34.1 g
- Grasas saturadas
- 20.1 g
- Fibra
- 4.3 g
- Sodio
- 339.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Classic lemon tart
3u. 10min
Gin and lime pie
3u. 10min
Raspberry and lemon flan
1 Std.
Lemon delicious
1 Std. 5 Min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4h 55 min
Whole orange cake with spiced syrup
2u. 20min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40 min
Quince paste
4h 10min
Delicious lemon pudding
55 min
Apricot apple pie
1u. 40min
Orange and almond cake
2u. 20min