Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Stewed rhubarb and raspberries
- 300 g rhubarb, cut into pieces (4 cm)
- 100 g frozen raspberries
- 140 g caster sugar
- 1 orange, juice only
- 20 g lemon juice
- 1 vanilla bean, cut into halves lengthways and seeds removed
Bread and butter pudding
- butter, for greasing
- 12 slices fruit bread, day-old (approx. 750 g - see Tips)
- 1 orange, zest only, no white pith
- icing sugar, for dusting
- 50 g rhubarb, thinly sliced (½ cm)
- 4 eggs
- 160 g full cream milk
- 220 g pouring (whipping) cream
- 50 g brandy
- 50 g caster sugar
- raw sugar, for sprinkling
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3272.8 kJ / 779.2 kcal
- Proteína
- 24.4 g
- Carbohidratos
- 94.8 g
- Grasa
- 34.1 g
- Grasas saturadas
- 20.1 g
- Fibra
- 4.3 g
- Sodio
- 339.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Christmas cake
196 godz. 35 min
Plum and cherry paste
5h 15min
Baked cheesecake
2 godz. 55 min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Cardamom and lime syrup cake
1 godz. 35 min
Gin and lime pie
3 Std. 10 Min
Brandy butter
10 min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Apple, pear and bay leaf cake
1 godz. 15 min
Pear and peach crumble
50min
Whole orange cake with spiced syrup
2 godz. 20 min
Orange and almond cake
2 godz. 20 min