Versiones compatibles
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g liquid vegetable stock
- 1 tsp oil
- 600 - 700 g potatoes, cut in cubes (3 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- ½ tsp sweet paprika
- ½ tsp curry powder
- 600 g pollock fillets, cut in cubes (3 cm)
- 250 g savoy cabbage, shredded (1 cm)
- 100 g cream cheese
- 2 - 3 oranges, juice (200 g) plus thin peelings of ½ orange
- 15 g cornflour
- ½ tsp ground turmeric
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1785 kJ / 427 kcal
- Proteína
- 33.4 g
- Carbohidratos
- 38.2 g
- Grasa
- 15.6 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Chicken and Chickpea Tagine
1h 20min
Chicken and Root Vegetable Stew
1h
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Chicken with tomato sauce
1h
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Tomato basil chicken stew
35min
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Chicken and mushrooms in red wine
45 Min
Beef Bourguignon
1h 30min