Dispositivos y accesorios
Salmon and Courgette en Croute
Prep. 20min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
leeks sliced (2 cm)40 g
-
courgettes cut in match sticks (5 cm x 2 mm)250 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground white pepper2 pinches
-
white wine20 g
-
plain flour for dusting
-
puff pastry ready-made250 g
-
fresh salmon fillets skinless, cut in pieces (2-3 cm)400 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
16 g
Calorías
1665 kJ /
398 kcal
Grasa
30 g
Fibra
1.5 g
Carbohidratos
17 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
SEAFOOD
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Fish Pie with Potato Gratin Topping
1h 10min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1h 20min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Tomato and Haddock Rice
50min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min