Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pasta
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 2 eggs
Ricotta, mint and spinach layer
- 1500 g full cream milk
- 40 g white vinegar
- ½ - 1 lemon, zest only, no white pith, finely grated
- 8 fresh mint leaves
- 20 g fresh spinach leaves
- 1 pinch sea salt
Zucchini, garlic and pea layer
- 1 garlic clove
- 500 g zucchini (approx. 1½ zucchini), cut into pieces
- 40 g olive oil
- 100 g frozen green peas
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 60 g dry white wine
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
Parmesan béchamel
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 500 g full cream milk
- 50 g plain flour
- 30 g butter, softened
- fresh mint leaves, for garnishing
- ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3828.7 kJ / 911.6 kcal
- Proteína
- 37.9 g
- Carbohidratos
- 81.3 g
- Grasa
- 47.5 g
- Grasas saturadas
- 21.8 g
- Fibra
- 7.3 g
- Sodio
- 920 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min
Pumpkin tart
2h 15min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2h 15min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Ricotta patties with chilli lime corn
1h 20min
Asparagus risotto
40min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Filo spinach slice
55min