Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pasta
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 2 eggs
Ricotta, mint and spinach layer
- 1500 g full cream milk
- 40 g white vinegar
- ½ - 1 lemon, zest only, no white pith, finely grated
- 8 fresh mint leaves
- 20 g fresh spinach leaves
- 1 pinch sea salt
Zucchini, garlic and pea layer
- 1 garlic clove
- 500 g zucchini (approx. 1½ zucchini), cut into pieces
- 40 g olive oil
- 100 g frozen green peas
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 60 g dry white wine
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
Parmesan béchamel
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 500 g full cream milk
- 50 g plain flour
- 30 g butter, softened
- fresh mint leaves, for garnishing
- ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3828.7 kJ / 911.6 kcal
- Proteína
- 37.9 g
- Carbohidratos
- 81.3 g
- Grasa
- 47.5 g
- Grasas saturadas
- 21.8 g
- Fibra
- 7.3 g
- Sodio
- 920 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 Min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Asparagus risotto
40min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2hod. 30min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Filo spinach slice
55 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Melanzane parmigiana
2h 5min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Ricotta patties with chilli lime corn
1h 20min
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min