
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g water
- 400 g cauliflower cut into bite-size florets
- 400 g sweet potato peeled and cut into thin slices (5 mm)
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g salted butter
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g full cream milk
- 2 pinches ground black pepper plus extra to season
- 2 pinches ground nutmeg
- 2 egg yolks
- 375 g fresh lasagne sheets
- 50 - 70 g fresh baby spinach leaves
- 3 - 4 sprigs fresh basil leaves only, finely sliced, plus extra to serve (optional)
- 300 - 330 g roasted red capsicum rinsed and drained, torn into pieces
- 100 g feta cheese crumbled
- 1 - 2 pinches paprika
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 301 kcal / 1806.8 kJ
- Proteína
- 15.9 g
- Grasa
- 17.8 g
- Carbohidratos
- 47.7 g
- Fibra
- 8.7 g
- Grasas saturadas
- 8 g
- Sodio
- 424.2 mg
Recetas alternativas
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Butternut mac and cheese
45min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30min
Mediterranean carrot fritters
1h
Pumpkin tart
2h 15min
Vegetable lasagne
1h 35min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Mashed pea and corn slice
40min