Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 150 g brown onion, cut into 8 wedges (see Tips)
- 2 raw beetroots, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 8 Dutch carrots, trimmed
- 2 parsnips, trimmed and cut into slices (3 cm)
- 1 tbsp olive oil
- 1 tsp dried thyme
- salt, to season
- 2 pinches ground black pepper
- 200 g crème fraîche
- 20 g lemon juice
- 50 g horseradish cream
- 1000 g hot water
- 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g polenta (fine)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2152.4 kJ / 512.5 kcal
- Proteína
- 8.7 g
- Carbohidratos
- 47.7 g
- Grasa
- 30.6 g
- Grasas saturadas
- 13.2 g
- Fibra
- 7.6 g
- Sodio
- 440.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sweetcorn and potato chowder
40min
Brussels sprouts with lime crumb
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Chipotle bean and corn salad
40min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50 min.
Mediterranean capsicums
2h
Warm capsicum and tomato salad with olives
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Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Fresh tomato tart
40min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Fennel, asparagus and camembert salad
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Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
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