Versiones compatibles
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- olive oil, to grease
- 325 g baker's flour, plus extra to dust
- 1 tsp sea salt
- 40 g unsalted butter, plus extra to grease
- 175 g milk
- 15 g caster sugar
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 2 eggs, 1 lightly beaten, to glaze
- 100 g crème fraîche
- 2 sprigs fresh dill, leaves only, torn into pieces
- 200 g smoked salmon (approx. 6-8 slices)
- ground black pepper, to season
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1441.5 kJ / 343.2 kcal
- Proteína
- 14.6 g
- Carbohidratos
- 34.1 g
- Grasa
- 16.4 g
- Grasas saturadas
- 7.4 g
- Fibra
- 1.5 g
- Sodio
- 567 mg
Recetas alternativas
Brioche buns baked in a cast iron pot
2h
Loukoumades (Greek doughnuts with honey and walnuts)
2h
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45 min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Baguettes
3h 45min
Italian Easter bread
3 Std. 50 Min
Vienna sausages with split pea soup
1 godz. 10 min
Pizza in Bianco
1 godz. 20 min
Artisan potato bread
2u. 5min
Soula's Spanakopita
1h 35 min.
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Freeform basic bread
1h 35 min.