Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pastry
- 100 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 200 g baker's flour, plus extra for dusting
- 100 g ricotta, well drained (see Tips)
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp salt
Filling
- 200 g Gouda cheese, cut into pieces (3 cm)
- 350 g leeks, trimmed and cut into rings (approx. 5 mm)
- 400 g water
- 150 g pouring (whipping) cream
- 4 eggs
- 100 g ham, cut into pieces (2 cm), (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground nutmeg
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1792.5 kJ / 426.8 kcal
- Proteína
- 18.7 g
- Carbohidratos
- 20.7 g
- Grasa
- 29.9 g
- Grasas saturadas
- 17.9 g
- Fibra
- 2.4 g
- Sodio
- 1072.4 mg
Recetas alternativas
Spinach and chorizo filo pies
45 Min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Sweet potato quiche with prosciutto
1 Std. 15 Min
Family chicken galette
1h 55min
Caramelised leek and feta tart
2 Std. 25 Min
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3 Std. 5 Min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 Std.
Pascualina
1 Std. 45 Min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Ham and zucchini quiche
1 Std. 45 Min
Ravioli with zucchini sauce
35min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 Std. 25 Min