Dispositivos y accesorios
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
Prep. 15min
Total 2h 20min
6 portions
Ingredientes
Dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
lukewarm water400 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
baker's flour500 g
-
sea salt2 tsp
Topping
-
red onion cut into squares (2 cm), layers separated (24 pieces)½
-
mixed cherry tomatoes cut in half12
-
fresh rosemary leaves only1 tbsp
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
sea salt flakes to sprinkle1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1120.2 mg
Proteína
10.4 g
Calorías
1752.5 kJ /
417.3 kcal
Grasa
14.9 g
Fibra
3 g
Grasas saturadas
2.3 g
Carbohidratos
59 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3h 20min
Focaccia
2h 5min
Salted Caramel Ice Cream
14h
Steamed orange and pomegranate sponge
1h 35min
Caramelised sherry vinaigrette
25min
Pizza sauce
30min
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
9h
Korean pickled potato salad (peeler)
25h 10min
Brioche burger buns
2h 10min
Seeded bread loaf
3h 20min
Flour tortillas
1h 10min
Greek pita breads
1h 15min