![Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti) Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6deb2b45-c3c0-495d-93e7-fafe269cf96d/Derivates/29968fb0-7359-484d-89c3-f2055df8cf1e.jpg)
Versiones compatibles
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dough
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 400 g lukewarm water
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 500 g baker's flour
- 2 tsp sea salt
Topping
- ½ red onion, cut into squares (2 cm), layers separated (24 pieces)
- 12 mixed cherry tomatoes, cut in half
- 1 tbsp fresh rosemary, leaves only
- 3 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp sea salt flakes, to sprinkle
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1752.5 kJ / 417.3 kcal
- Proteína
- 10.4 g
- Carbohidratos
- 59 g
- Grasa
- 14.9 g
- Grasas saturadas
- 2.3 g
- Fibra
- 3 g
- Sodio
- 1120.2 mg
Recetas alternativas
Cinnamon buns
3 godz. 5 min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50 min
Pizza sauce
30 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Edna's lemon curd teacake
40 min
Greek pita breads
1 godz. 15 min
Artisan potato bread
2 godz. 5 min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2 Std.
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5hod. 35min
Soula's Spanakopita
1h 35min
Ham and cheese cruffins
3h