Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pastry
- 90 g unsalted butter, chilled and cut into pieces, plus extra to grease
- 180 g plain flour, plus extra to dust
- 1 egg yolk
- 30 g chilled water
Filling
- 20 g oil
- 300 g leek, white part only, cut into slices (1-2 cm)
- 20 g brown sugar
- 10 g white vinegar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 3 eggs
- 1 - 2 pinches sea salt, to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to season
- 70 g Danish feta, crumbled
- 100 g cherry tomatoes, mixed, sliced as desired
- 8 anchovy fillets (optional)
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, to garnish
- mixed salad leaves, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1589.2 kJ / 378.4 kcal
- Proteína
- 9.5 g
- Carbohidratos
- 22.1 g
- Grasa
- 28 g
- Grasas saturadas
- 15.7 g
- Fibra
- 2 g
- Sodio
- 402.3 mg
Recetas alternativas
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Sweet potato quiche with prosciutto
1 godz. 15 min
Fresh tomato tart
40 Min
Filo spinach slice
55 min
Leek and ham tart
1h 55min
Flaky salmon pie with herb dressing
40 Min
Spinach and artichoke penne
1 godz. 5 min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 Std. 40 Min
Ham and zucchini quiche
1h 45min
Mini lemon curd tarts
2 Std. 20 Min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 godz. 25 min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1 Std. 20 Min