Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pastry
- 90 g unsalted butter, chilled and cut into pieces, plus extra to grease
- 180 g plain flour, plus extra to dust
- 1 egg yolk
- 30 g chilled water
Filling
- 20 g oil
- 300 g leek, white part only, cut into slices (1-2 cm)
- 20 g brown sugar
- 10 g white vinegar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 3 eggs
- 1 - 2 pinches sea salt, to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to season
- 70 g Danish feta, crumbled
- 100 g cherry tomatoes, mixed, sliced as desired
- 8 anchovy fillets (optional)
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, to garnish
- mixed salad leaves, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1589.2 kJ / 378.4 kcal
- Proteína
- 9.5 g
- Carbohidratos
- 22.1 g
- Grasa
- 28 g
- Grasas saturadas
- 15.7 g
- Fibra
- 2 g
- Sodio
- 402.3 mg
Recetas alternativas
Peanut butter and chocolate custard
15min
Family chicken galette
1 Std. 55 Min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6h 30min
Filo spinach slice
55min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 godz. 25 min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, TM6)
20 min
Sweet potato quiche with prosciutto
1 Std. 15 Min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1 Std. 20 Min
Leek and ham tart
1 Std. 55 Min
Chicken and spinach enchiladas
40 min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Ham and zucchini quiche
1 godz. 45 min