Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pastry
- unsalted butter, to grease
- 180 g plain flour, plus extra to dust
- 1 egg yolk
- 30 g chilled water
Filling
- 20 g oil
- 300 g leek, white part only, cut into slices (1-2 cm)
- 20 g brown sugar
- 10 g white vinegar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 3 eggs
- 1 - 2 pinches sea salt, to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to season
- 70 g Danish feta, crumbled
- 100 g cherry tomatoes, mixed, sliced as desired
- 8 anchovy fillets (optional)
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, to garnish
- mixed salad leaves, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1589.2 kJ / 378.4 kcal
- Proteína
- 9.5 g
- Carbohidratos
- 22.1 g
- Grasa
- 28 g
- Grasas saturadas
- 15.7 g
- Fibra
- 2 g
- Sodio
- 402.3 mg
Recetas alternativas
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3h 5min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Keine Bewertungen
Family chicken galette
1 Std. 55 Min
Middle Eastern lamb pizza pie (TM6)
2h
Fresh tomato tart
40 min
Sweet potato quiche with prosciutto
1 Std. 15 Min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1 Std. 20 Min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Leek and ham tart
1 Std. 55 Min
Edna's lemon curd tea cakes
30 min
Caramelised leek and feta tart
2 godz. 25 min