Dispositivos y accesorios
Traditional crème brûlée
Prep. 10min
Total 25h
6 portions
Ingredientes
-
pouring (whipping) cream600 g
-
caster sugar plus extra to sprinkle60 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
egg yolks7
-
water to bake
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
45.7 mg
Proteína
4.6 g
Calorías
1825.5 kJ /
436.3 kcal
Grasa
41.2 g
Fibra
0 g
Grasas saturadas
24.5 g
Carbohidratos
13.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Crème caramels
7h 45min
Savoiardi with mango and passionfruit
2h 10min
Panna cotta
6h 15min
Marquesitas (Crispy Stuffed Waffle Cone Crepes)
1h 15min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24h 30min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Pavlova
6h
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28h 30min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Panna cotta
6h 15min
No fail béchamel
15min