Dispositivos y accesorios
Beetroot and tequila cured salmon
Prep. 20min
Total 24h 20min
20 portions
Ingredientes
Salmon
-
star anise5
-
whole black peppercorns1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
brown sugar250 g
-
sea salt250 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
raw beetroot (approx. 250 g), peeled and cut into quarters1
-
tequila50 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillet (approx. 3 fillets)750 g
Horseradish goat's cheese
-
goats cheese cut into pieces (3-4 cm)300 g
-
horseradish cream1 ½ tbsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
Lebanese cucumber1
-
caper berries sliced, to serve
-
water crackers to serve
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
4955.1 mg
Proteína
14.5 g
Calorías
947 kJ /
225 kcal
Grasa
10 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
3.7 g
Carbohidratos
18.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Festive Flavour
105 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Saffron and cardamom poached pears
40min
Chicken and port pâté
1h 30min
Caesar salad dressing
10min
Guacamole
10min
Hollandaise sauce
15min
Zhoug
10min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Nam Jim
10min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Brandy butter
10min
Oysters Mignonette
5min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min