Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 12 large whole green prawns
- 20 g peanut oil
- 10 g sesame oil
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
- 3 garlic cloves
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 100 g carrot, cut into pieces
- 100 g celery (approx. 2 stalks), cut into pieces
- 50 g fresh ginger, peeled
- 2 stalks lemongrass, trimmed, white part only, cut into pieces
- 30 g tomato paste
- 4 lemon myrtle leaves or 1 tsp dried lemon myrtle
- 3 fresh kaffir lime leaves
- 12 sprigs fresh coriander, roots only (approx. 25 g) and leaves set aside
- 15 g fresh basil leaves
- 1000 g liquid fish stock (see Tips)
- 25 g fish sauce (see Tips)
- 50 g palm sugar
- 270 g coconut cream
- 1 tbsp cornflour (see Tips)
- 2 tbsp water
- 4 fresh scallops, in half shells
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1635.1 kJ / 389.3 kcal
- Proteína
- 19.7 g
- Carbohidratos
- 22.2 g
- Grasa
- 24.3 g
- Grasas saturadas
- 14.2 g
- Fibra
- 4.1 g
- Sodio
- 1529.7 mg
Recetas alternativas
Roasted peach ice-cream
25h 20min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 分钟
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1小时 15 分钟
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35 分钟
Cracked wheat and tomato kibbeh
50 分钟
Mussels in turmeric and ginger broth
20min
Oysters Mignonette
5min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2 Std. 30 Min
Peas and jamon
40 分钟
Fish cakes with beurre blanc sauce
1h
Garlic prawns
25 min