Dispositivos y accesorios
Pig's Stomach And White Pepper Soup
Prep. 5min
Total 3h 15min
5 portions
Ingredientes
-
pig’s stomach (approx. 450 g)1
-
salt2 - 3 pinches
-
white peppercorns (8 g)2 ½ tsp
-
water1700 g
-
whole chicken leg (approx. 350 g), with skin and bone1
-
Chinese dang gui (Chinese angelica roots), sliced8 g
-
fresh coriander roots and leaves separated2 sprigs
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)15 g
-
wolfberries (goji)12 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
119 mg
Proteína
25 g
Calorías
883 kJ /
211 kcal
Grasa
11 g
Fibra
0 g
Grasas saturadas
4 g
Carbohidratos
1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 godz. 25 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Yam Rice
45 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min