Dispositivos y accesorios
Cordyceps Flower Chicken Soup
Prep. 5min
Total 2h 5min
4 portions
Ingredientes
-
kampung chicken preferably drumsticks, with skin and bone600 g
-
salt1 tsp
-
water1500 g
-
cordyceps flowers10 g
-
dried Chinese yam30 g
-
wolfberries (goji)40 g
-
dried scallops soaked to soften6
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
700 mg
Proteína
26 g
Calorías
996 kJ /
238 kcal
Grasa
14 g
Fibra
0 g
Grasas saturadas
4 g
Carbohidratos
0 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Perfection in 7 Days with Thermomix®
23 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Salted Fish Pork Belly
30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Rice Wine Chicken
30min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Yam Rice
45min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Teochew Seafood Porridge
45min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min