Dispositivos y accesorios
Salted Fish Pork Belly
Prep. 10min
Total 30min
3 portions
Ingredientes
-
fresh ginger30 g
-
garlic cloves3
-
shallots10 g
-
cooking oil20 g
-
dried chillies cut in pieces5
-
pork belly, skinless cut in thin slices, patted dry with kitchen towels350 g
-
light soy sauce20 g
-
dark soy sauce1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
salted fish flesh only, cut in pieces20 g
-
onions50 g
-
spring onions cut in 3 cm length2 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
825 mg
Proteína
15 g
Calorías
3153 kJ /
754 kcal
Grasa
72 g
Fibra
4 g
Grasas saturadas
24 g
Carbohidratos
12 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
High Temp. Asian Cooking
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Shallot Oil
25min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Braised pork belly
55min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Rice Wine Chicken
30min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Green Chillies With Pork Belly
25min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min