Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
TM6

Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)

4.6 ( 14 valoraciones )

Ingredientes

Prawn meatballs

  • 100 g minced pork
  • 150 g fresh prawn flesh
  • 30 g fresh water chestnuts peeled
  • ¼ tsp salt
  • ¼ tsp white pepper powder
  • ½ tsp sesame oil dark (roasted)
  • 1 tsp cornflour (starch)

Soup base

  • 1500 g water
  • 2 tsp chicken stock powder
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp white pepper powder
  • 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • 10 dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed
  • 300 g cabbage cut in 4 cm squares
  • 50 g fried fish maws soaked to soften, cut in 5 cm length (see tip)
  • 1 sprig fresh coriander to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
126 kcal / 527 kJ
Proteína
8 g
Grasa
4 g
Carbohidratos
13 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
1 g
Sodio
515 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 100 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas