Versiones compatibles
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pear sorbet
- 4 pears, ripe, peeled, halved and cored (approx. 600 g - see Tips)
- ½ vanilla pod, seeds scraped and reserved
- 4 tsp lemon juice
- water, for sous vide
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder (see Tips)
- 120 g caster sugar
Butterscotch panna cotta
- 3 gelatine sheets
- ice cold water, for soaking (approx. 350 g)
- 70 g brown sugar
- 90 g golden syrup
- 325 g pouring (whipping) cream
- 150 g milk
Caramel sauce
- 100 g brown sugar
- 100 g thickened cream
- lemon juice, a few drops
- hokey pokey (honeycomb), to serve (see Tips)
- fresh raspberries, to serve
- fresh mint, leaves only, to decorate (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2539.4 kJ / 604.6 kcal
- Proteína
- 3.6 g
- Carbohidratos
- 87.7 g
- Grasa
- 26.6 g
- Grasas saturadas
- 17.1 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sodio
- 144.8 mg
Recetas alternativas
Sticky date pudding
1h 30min
Traditional crème brûlée
25h
Sticky toffee puddings
1 Std.
Choux pastry
2h
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 Std. 10 Min
Portuguese-style custard tarts
40 min
Pavlova
6 godz.
Panna cotta
6sa 15 dk
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25min
Orange and passionfruit Eton mess
2 godz. 50 min
Lemon and white chocolate lava cakes
30 Min
Butterscotch sauce
10 min