Dispositivos y accesorios
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
Prep. 15min
Total 24h 30min
6 portions
Ingredientes
Gin and finger lime granita
-
caster sugar60 g
-
water60 g
-
gin40 g
-
tonic water200 g
-
finger limes pearls only, plus extra to serve1 - 2
Lime panna cotta
-
titanium strength gelatine leaves3
-
caster sugar to taste150 g
-
limes zested, no white pith2
-
pouring (whipping) cream300 g
-
buttermilk300 g
Lime syrup
-
lime juice40 g
-
caster sugar120 g
-
water20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
123.1 mg
Proteína
4.3 g
Calorías
1875.1 kJ /
448.2 kcal
Grasa
19 g
Fibra
0.7 g
Grasas saturadas
11.8 g
Carbohidratos
64.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sweet Christmas
25 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30min
Panforte
1h 30min
Panna cotta
6h 15min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Plum and caramelised chocolate semifreddo
25h
Herbed lavosh
55min
Pea and mint soup
20min
Paris–Brest with praline cream
26h
Rhubarb and strawberry fool
2h 15min
Chocolate miso eclairs
1h 45min