Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter, for frying
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 985.2 kJ / 234.6 kcal
- Proteína
- 42.9 g
- Carbohidratos
- 0 g
- Grasa
- 6.9 g
- Grasas saturadas
- 3.3 g
- Fibra
- 0.1 g
- Sodio
- 154.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 Std. 5 Min
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min
Tartare sauce
10 Min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2h 15min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 Std. 15 Min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1 Std.
Shredded chicken and sweet potato salad with cranberry dressing
1 Std.
Chinese greens with XO sauce
1h 50min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 godz. 45 min