Roast pork with sage and cranberry stuffing
TM6 TM5 TM31

Roast pork with sage and cranberry stuffing

4.7 (12 valoraciones )

Ingredientes

  • 1800 g boneless pork leg roast
  • 1 tbsp rock salt, plus extra for crackling
  • 130 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
  • 25 g pumpkin seeds
  • 25 g sunflower seeds
  • 2 - 3 sprigs fresh sage, leaves only (approx. 10-12 leaves)
  • 60 g streaky bacon, cut into pieces
  • 100 g onion, cut into quarters
  • 15 g extra virgin olive oil
  • 250 g pork mince
  • 30 g dried cranberries
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1728.7 kJ / 411.6 kcal
Proteína
46.6 g
Carbohidratos
3.6 g
Grasa
23.5 g
Grasas saturadas
7.7 g
Fibra
1.4 g
Sodio
944.5 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas