Dispositivos y accesorios
Pot-set plain yoghurt
Prep. 10min
Total 12h
8 portions
Ingredientes
-
natural yoghurt120 g
-
full cream milk800 g
-
white sugar (optional - see Tips)40 g
-
water250 g
-
lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (vitamin C - see Tips)30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
45.9 mg
Proteína
4 g
Calorías
400.3 kJ /
95.6 kcal
Grasa
4.1 g
Fibra
0.1 g
Grasas saturadas
2.6 g
Carbohidratos
10.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The Basic Cookbook
120 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Poached eggs with blade cover
30min
Vegetable stock paste
30min
Chicken stock paste
45min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Creamy vanilla yoghurt
13h
Honeycomb
1h 30min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min
Homemade Custard
15min
Basic bread rolls
45min
Natural yoghurt (Varoma method)
13h
Easy everyday white bread
5h 35min