Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
White chocolate mousse
- 20 g salted butter
- 70 g biscuits of choice
- 40 g brown sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 100 g good-quality white chocolate, broken into pieces
- 250 g cream cheese, softened
- 1 tsp vanilla bean paste
Sous-vide strawberries
- 400 g strawberries, trimmed and cut into halves
- 2 tbsp orange juice
- 1 tbsp pure maple syrup
- 8 fresh basil leaves (optional)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1982.4 kJ / 473.8 kcal
- Proteína
- 5.6 g
- Carbohidratos
- 32.7 g
- Grasa
- 36.8 g
- Grasas saturadas
- 21.2 g
- Fibra
- 1.6 g
- Sodio
- 272.1 mg
Recetas alternativas
Strawberry and meringue semifreddo
12h 15min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 Std. 30 Min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2 Std.
Orange liqueur zabaglione
15 Min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 Std.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
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Honeycomb
1 Std. 30 Min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
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Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Bananas with coconut cinnamon sauce
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Rum and raisin ice cream
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Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
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