Versiones compatibles
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Manti dough
- 250 g baker's flour, plus extra for dusting
- 250 g baker's flour
- 1 egg
- 125 g water
Wagyu beef and sauce
- 100 g beef wagyu, partially frozen, cut into pieces (2 cm)
- 1 pinch Aleppo pepper, plus extra to serve (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- 1 tsp salt
- water, for boiling
- 20 g unsalted butter
- 100 g Turkish sausage (sucuk), cut into pieces (see Tips)
- 100 g frozen peas
- 100 g cocktail pickled onions
- 50 g capsicum paste (see Tips)
- 10 fresh mint leaves
- Aleppo pepper, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1942.1 kJ / 462.4 kcal
- Proteína
- 22.1 g
- Carbohidratos
- 52.3 g
- Grasa
- 17 g
- Grasas saturadas
- 6.8 g
- Fibra
- 5.2 g
- Sodio
- 1519.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Smoked honey and dill salmon
1h 5min
Chilli crab pasta
35min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1 godz. 30 min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 Min
Fragrant pipis
30min
Dim sum 'Shao mai'
2h
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Baked spinach and feta mushrooms
35min
Middle Eastern planked salmon
1 Std. 40 Min
Veal involtini
35min
Garlic prawns
25p