Dispositivos y accesorios
Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
Prep. 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
brown onion50 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli trimmed and cut into halves, deseeded if preferred1
-
olive oil30 g
-
long grain rice250 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
tomato paste1 tbsp
-
sweet paprika1 tsp
-
water1000 g
-
fresh tomatoes blanched, skins removed, deseeded and cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)180 g
-
carrot peeled and cut into cubes (approx. 1 cm)50 g
-
frozen green peas50 g
-
fresh coriander leaves only, cut into pieces2 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
446.6 mg
Proteína
6 g
Calorías
1360.5 kJ /
323.8 kcal
Grasa
8.3 g
Fibra
3.6 g
Grasas saturadas
1.4 g
Carbohidratos
54.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Taste of Mexico
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chocolate Ice Cream Bon bon
Ninguna valoración
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Berry mousse
5h
Horchata "Coconut Water"
5min
Banana sorbet
5min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Red beans and rice with turkey meatballs
1h
Red rice
55min
Adobo beef
1h 10min
Baked rice croquettes
1h 30min
Tinga de pollo (shredded chicken)
35min
Cheese and spring onion galette
1h 15min