Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Southern-style chilli
- 3 dried chipotle chillies
- boiling water, for soaking
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 30 g vegetable oil
- 1 tbsp ground cumin
- 1 tbsp ground coriander
- 2 tsp smoked paprika
- 700 - 800 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g red wine
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 cinnamon quill
Cornbread
- 200 g fine polenta (see Tips)
- 100 g gluten free flour mix (see Tips)
- 30 g caster sugar
- 1 tbsp gluten free baking powder (see Tips)
- ½ tsp salt
- 40 g salted butter, plus extra for greasing
- 250 g full cream milk
- 2 eggs
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3929.5 kJ / 935.5 kcal
- Proteína
- 56.9 g
- Carbohidratos
- 74.8 g
- Grasa
- 44.3 g
- Grasas saturadas
- 16.4 g
- Fibra
- 7.4 g
- Sodio
- 1001.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Aussie meat pies
2h
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Chilli con carne
45 Min
Apple sauce
20 Min
Chocolate sauce
20 Min
Smoky chipotle beans
30 Min
Inside-out chicken parmigiana
1 Std. 30 Min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3 Std. 40 Min
Gluten free barbecue sauce
50 Min
Cevapcici
50 Min
Cornbread with jalapeño honey butter
55 Min