Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1000 g water
- 500 g frozen broad beans, thawed
- 50 g frozen green peas
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 10 pimento stuffed olives
- 2 tsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 sourdough bread loaf, cut into slices (2 cm thick) and toasted
- 100 g feta cheese, crumbled
- 1 tbsp extra virgin olive oil, for garnishing (optional)
- 1 lemon, zest only, no white pith, for garnishing (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2753.5 kJ / 655.5 kcal
- Proteína
- 34.7 g
- Carbohidratos
- 78.9 g
- Grasa
- 18.7 g
- Grasas saturadas
- 7.8 g
- Fibra
- 15.5 g
- Sodio
- 1392.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Superfood salmon salad
1h 5min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 Min
Pears in red wine
3 Std. 20 Min
Prawn salad with horseradish cream
1 Std.
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 Min
Brandy butter
10min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1 Std.
Asparagus and broad bean salad
25 min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 Std. 20 Min
Fresh fennel salad
10min