Dispositivos y accesorios
Broad bean bruschetta
Prep. 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
water1000 g
-
frozen broad beans thawed500 g
-
frozen green peas50 g
-
garlic cloves2
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters2
-
pimento stuffed olives10
-
lemon juice (approx. ½ lemon)2 tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
sourdough bread loaf cut into slices (2 cm thick) and toasted1
-
feta cheese crumbled100 g
-
extra virgin olive oil for garnishing (optional)1 tbsp
-
lemon zest only, no white pith, for garnishing (optional)1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1392.4 mg
Proteína
34.7 g
Calorías
2753.5 kJ /
655.5 kcal
Grasa
18.7 g
Fibra
15.5 g
Grasas saturadas
7.8 g
Carbohidratos
78.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vegetarian Kitchen
87 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Peanut and soba noodle slaw
20min
Tuscan bean soup
40min
Basic kimchi
144h 20min
Steamed ginger pudding
3h 5min
Lupin with broad bean salad
45min
Zucchini slice
45min
Fish pie
1h 15min
Fresh fennel salad
10min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Sundried tomato hommus with crackers
1h 15min
Cypriot grain salad
45min