Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pizza dough
- 250 g spelt flour
- 250 g plain flour
- 280 g warm water
- 2 tsp dried instant yeast
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 ¼ tsp salt
- 1 pinch white sugar
Roast beef and mushroom topping
- 1 garlic clove
- 300 g sour cream
- 1 ¼ tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 350 g roast beef, cut into thin strips (approx. 2 x 5 cm)
- 30 g whiskey
- 25 g honey
- 2 tsp sweet paprika
- ½ tsp hot paprika
- 250 g fresh brown mushrooms, cut into slices
- 1 tbsp olive oil
- 1 ½ tsp dried thyme
- ¾ tsp grated lemon zest, no white pith
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into very thin slices
- 50 g Parmesan cheese, shaved
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2219 kJ / 528.3 kcal
- Proteína
- 24.8 g
- Carbohidratos
- 45.3 g
- Grasa
- 26.6 g
- Grasas saturadas
- 12.5 g
- Fibra
- 4.8 g
- Sodio
- 466.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
35 Min
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Asian chicken noodle soup
1h 35min
Pizza dough with a trio of toppings
2h 10min
Korean beef bowl
1 Std. 10 Min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 Min
Seafood and corn chowder
40 Min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 Min
Baked honey cheesecake
4 godz. 20 min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1 godz. 5 min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min