Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pizza dough
- 250 g spelt flour
- 250 g plain flour
- 280 g warm water
- 2 tsp dried instant yeast
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 ¼ tsp salt
- 1 pinch white sugar
Roast beef and mushroom topping
- 1 garlic clove
- 300 g sour cream
- 1 ¼ tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 350 g roast beef, cut into thin strips (approx. 2 x 5 cm)
- 30 g whiskey
- 25 g honey
- 2 tsp sweet paprika
- ½ tsp hot paprika
- 250 g fresh brown mushrooms, cut into slices
- 1 tbsp olive oil
- 1 ½ tsp dried thyme
- ¾ tsp grated lemon zest, no white pith
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into very thin slices
- 50 g Parmesan cheese, shaved
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2219 kJ / 528.3 kcal
- Proteína
- 24.8 g
- Carbohidratos
- 45.3 g
- Grasa
- 26.6 g
- Grasas saturadas
- 12.5 g
- Fibra
- 4.8 g
- Sodio
- 466.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Not quite nasi goreng
45min
Baked pumpkin and beef stew
3 Std.
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Meatloaf with mushroom sauce
1 godz. 15 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45min
Pearl rice meatballs
2 godz.
Chicken and warm potato salad
55 min
Stuffed zucchini
1h 5min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40min
Mushroom croustade
1 godz. 35 min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55 min