Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease and brush
- 2 zucchini, 1 peeled into ribbons and 1 deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- ½ red capsicum (approx. 50 g), deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 1 carrot, cut into pieces (3 cm)
- 700 g filtered water
- ½ tsp dried oregano
- 1 ½ tbsp stock paste (see Tips)
- 150 g polenta
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp pine nuts
- vegan Parmesan cheese, to sprinkle (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 671.1 kJ / 159.8 kcal
- Proteína
- 3.3 g
- Carbohidratos
- 16.6 g
- Grasa
- 8.4 g
- Fibra
- 2.9 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Savoury tofu quiche
1h 30 min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 Std. 35 Min
Silverbeet and mushroom calzone
2 godz.
Baked beans
13 Std. 25 Min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1h 50 min
Spinach and feta galette
1h 50 min
Leek quiche
1h 20 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30 min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min