Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pastry
- 230 g spelt flour
- 60 g plain flour, plus extra for dusting
- ¼ tsp salt
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 100 g dairy free margarine
- 100 g almond milk
Filling
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves (optional)
- 100 g canned baby beetroot, drained and cut into pieces (1 cm - see Tips)
- 2 garlic cloves
- 150 g leek, white part only, cut into pieces
- 30 g olive oil
- 350 g firm tofu, cut into pieces (3 cm)
- 150 g almond milk
- 2 tsp nutritional yeast
- 2 pinches ground black pepper
- 3 tsp onion salt
- 3 tsp dried basil
- 100 g frozen broad beans, thawed and shelled
- 1 sprig fresh basil, leaves only, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1376.1 kJ / 327.6 kcal
- Proteína
- 13.6 g
- Carbohidratos
- 25.8 g
- Grasa
- 17.6 g
- Grasas saturadas
- 3.4 g
- Fibra
- 6.9 g
- Sodio
- 808.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Tofu scramble
25 dk
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Sweet and sour tempeh
50min
Breakfast sausages
1 Std. 5 Min
Baked beans
13h 25min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1小时 30 分钟