Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 g kaszy gryczanej, niepalonej
- 650 g wody
- 20 g oliwy z oliwek
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
o bien 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 80 g orzechów włoskich, łuskanych
- 20 g orzechów laskowych
- 5 g tymianku, świeżego
- 40 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 2 ząbki czosnku
- 40 g cebuli
- 30 g masła
- ½ łyżeczki soli
- Inf. nutricional
- por 1 porcję
- Calorías
- 2376.8 kJ / 567.7 kcal
- Proteína
- 18 g
- Carbohidratos
- 57.9 g
- Grasa
- 32.2 g
- Fibra
- 6.4 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Risotto z burakami i balsamico
40 min
Soczewica w sosie curry z dynią na parze
1óra 15p
Ragout z soczewicą i burakami
2h 10 min
Curry ziemniaczane (Ala hodi)
40 min
Risotto z gruszkami i serem gorgonzola
50min
Kokosowy pilaw z orzechami nerkowca
1óra
Chłodnik z bobu z orzechami włoskimi
1óra 15p
Pilaw z rodzynkami i orzeszkami piniowymi
40 min
Bakłażany bhurta
30min
Risotto z jarmużem
50min
Peruwiańskie quinotto
35 min
Gulasz z polentą
2óra