Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 pork fillets (approx. 800 g), trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 tbsp gluten free flour (see Tips)
- 100 g dry Marsala wine
- 200 g fresh mixed mushrooms of choice, cut into slices or quarters
- 250 g mascarpone cheese
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2780.6 kJ / 662.1 kcal
- Proteína
- 51.2 g
- Carbohidratos
- 8.7 g
- Grasa
- 45 g
- Grasas saturadas
- 29.9 g
- Fibra
- 1.9 g
- Sodio
- 653.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Beef stroganoff
35min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 godz. 5 min
Pork fillet with mustard
35min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Beef "Burgundy"
40min