Lamb spezzatino
TM6 TM5 TM31

Lamb spezzatino

4.4 (67 valoraciones )

Ingredientes

  • 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
  • 3 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 1 sprig fresh sage, leaves only
  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 20 g olive oil
  • 70 g rindless bacon rasher, cut into cubes (3 cm)
  • 750 g lamb neck fillet, cut into pieces (4 cm), seasoned with ¼ tsp salt and ½ tsp ground black pepper
  • 2 carrots, cut into slices (1-2 cm)
  • 2 celery stalks, cut into slices (1-2 cm)
  • 2 tbsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
  • 400 g canned chopped tomatoes
  • 200 g dry white wine
  • 100 g water

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2064 kJ / 491.4 kcal
Proteína
43.9 g
Carbohidratos
13 g
Grasa
23.4 g
Grasas saturadas
7.8 g
Fibra
10.7 g
Sodio
823.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas