Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 400 g water
- 130 g carrot, cut into pieces
- 60 g celeriac, cut into pieces
- 25 g celery leaves or fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 600 g chicken breast fillets, cut into strips (7 x 3 cm)
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 150 g button mushrooms, cut into slices
- 30 g plain flour
- 60 g pouring (whipping) cream
- 30 g butter
- 1 tsp Worcestershire sauce (optional)
- 1 tsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1335.9 kJ / 318.1 kcal
- Proteína
- 36.2 g
- Carbohidratos
- 9 g
- Grasa
- 14.4 g
- Grasas saturadas
- 8.4 g
- Fibra
- 2.9 g
- Sodio
- 618.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min
Meatballs with tomato sauce
40min
Butter chicken
55 min
Lemon chicken with crispy potatoes
2h 40min
Beef spezzatino
1h 45min
Chicken cacciatore
50min
Tomato basil chicken stew
35min
Beef Burgundy
1h 45min
Beef stroganoff
35min
Beef "Burgundy"
40min
Chicken fusilli with mushrooms
40min
All-in-one 'roast' beef
1 Std. 30 Min