Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 400 g water
- 130 g carrot, cut into pieces
- 60 g celeriac, cut into pieces
- 25 g celery leaves or fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 600 g chicken breast fillets, cut into strips (7 x 3 cm)
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 150 g button mushrooms, cut into slices
- 30 g plain flour
- 60 g pouring (whipping) cream
- 30 g butter
- 1 tsp Worcestershire sauce (optional)
- 1 tsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1335.9 kJ / 318.1 kcal
- Proteína
- 36.2 g
- Carbohidratos
- 9 g
- Grasa
- 14.4 g
- Grasas saturadas
- 8.4 g
- Fibra
- 2.9 g
- Sodio
- 618.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Beef spezzatino
1 Std. 45 Min
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Shepherd's pie
55 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Beef stroganoff
35min
Meatballs with tomato sauce
40min
Rice salad
1h
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1h 5min
Tomato basil chicken stew
35min
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Beef "Burgundy"
40min