Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 750 g beef fillet, trimmed
- fresh flat-leaf parsley, for garnishing
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 20 g salted butter
- 4 pieces streaky bacon (rindless), cut into pieces (3 cm)
- 8 pickling onions
- 200 g button mushrooms, cut into halves
- 2 dried bay leaves
- ground black pepper, to season
- 100 g red Burgundy wine (see Tips)
- 40 g tomato paste
- 2 carrots, peeled
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g water
- 200 g potatoes, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 3 tbsp plain flour (see Tips)
- salt, to season
- crusty bread, to serve (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3037.4 kJ / 723.2 kcal
- Proteína
- 58.7 g
- Carbohidratos
- 32.5 g
- Grasa
- 38 g
- Grasas saturadas
- 15.7 g
- Fibra
- 7.9 g
- Sodio
- 1504 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Beef stroganoff
35min
Mongolian lamb hot pot
3h 25 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Beef ragu
1h 25min
Beef Burgundy
1h 45min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Lamb spezzatino
1h 45min
Chicken cacciatore
50min
Pork and apple cider stew
1h 40min