Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 75 g dry vermouth or Madeira wine
- 100 g pouring (whipping) cream
- 60 g brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 2 tsp seeded wholegrain mustard
- 1 tsp hot English mustard
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 450 g pork fillet, cut into thin slices (1 cm)
- 100 g fresh mushrooms, cut into slices
- 2 tsp crème fraîche
- 2 - 3 tsp cornflour
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 964.8 kJ / 229.5 kcal
- Proteína
- 27.8 g
- Carbohidratos
- 3.7 g
- Grasa
- 11.5 g
- Grasas saturadas
- 6.9 g
- Fibra
- 1.1 g
- Sodio
- 900.7 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Beef stroganoff
35min
Beef and mushroom hot pot
2h
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 godz. 5 min
Beef Burgundy
1h 45min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Meat stock paste
45min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Hungarian goulash
1 Std. 30 Min
Chicken and mushroom lasagne
1 Std. 55 Min