Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Goat's cheese flans and leeks
- unsalted butter, softened, for greasing
- 40 g plain flour, plus extra for dusting
- 130 g full cream milk
- 140 g fresh goat's cheese
- ½ tsp salt
- 2 eggs, separated
- 500 g water
- 300 g leeks, white part only, cut into pieces (5 mm)
- 50 g red capsicums, cut into small pieces (1 cm)
Yoghurt sauce
- 60 g fresh goat's cheese
- 125 g plain yoghurt
- 6 fresh chives, chopped
- 2 - 3 pinches salt
- 2 pinches ground pepper, adjust to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1089 kJ / 260 kcal
- Proteína
- 13 g
- Carbohidratos
- 18 g
- Grasa
- 14 g
- Fibra
- 2.5 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Summer fruits in mulled cider syrup
45 min
Traditional Gugelhupf
2 godz. 55 min
Mixed mushroom pâté
1h 25 min
Whole cauliflower with pea purée
40 min
Buckwheat mushroom tartlets
1h 45 min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1h
Peaches in white wine syrup
4h
Sunny gazpacho
25 min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h