Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 50 g mixed nuts (e.g. almonds, walnuts)
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 g brown onion, cut into halves
- 1300 g ripe tomato (5-6 cm) (see Tip)
- 100 g fresh mushrooms (e.g. button, oyster)
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
-
10 - 12
leaves fresh mint
o bien 1 tsp dried mint - 4 - 5 sprigs fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 75 g long grain white rice
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1644 kJ / 392 kcal
- Proteína
- 11 g
- Carbohidratos
- 33 g
- Grasa
- 22 g
- Fibra
- 9.2 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 Min
Mushroom stroganoff
20 Min
Quick veggie pasta salad
30 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1h 5 min.
Pasta primavera
1 Std.
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 Std.
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 Std. 35 Min
Mushroom bolognaise
45 Min
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min