Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1000 g water
- 60 g olive oil
- 200 g dried pappardelle pasta
- 2 garlic cloves
- ½ fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 10 fresh sage leaves
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 2 pieces lemon zest (5 x 2 cm), no white pith
- 90 g pancetta, cut into pieces
- 40 g pine nuts
- fresh ricotta cheese (not smooth), to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4052.4 kJ / 968.6 kcal
- Proteína
- 21.9 g
- Carbohidratos
- 80.3 g
- Grasa
- 62.8 g
- Grasas saturadas
- 11.4 g
- Fibra
- 4.4 g
- Sodio
- 384.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Linguine with lemon and prosciutto
25 min
Caprese hasselback chicken
40 Min
Oysters Kilpatrick
15min
Chilli chicken with corn and avocado cream
35min
Chicken and pesto risoni
35min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40 Min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Risoni salad with artichoke and feta
25 min