Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1000 g water
- 60 g olive oil
- 200 g dried pappardelle pasta
- 2 garlic cloves
- ½ fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 10 fresh sage leaves
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 2 pieces lemon zest (5 x 2 cm), no white pith
- 90 g pancetta, cut into pieces
- 40 g pine nuts
- fresh ricotta cheese (not smooth), to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4052.4 kJ / 968.6 kcal
- Proteína
- 21.9 g
- Carbohidratos
- 80.3 g
- Grasa
- 62.8 g
- Grasas saturadas
- 11.4 g
- Fibra
- 4.4 g
- Sodio
- 384.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Chicken and pesto risoni
35min
Butternut and bacon macaroni cheese
1h 30min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Linguine with lemon and prosciutto
25min
White fish and lemon risotto
30min
Chicken fusilli with mushrooms
40min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Pecan pie cheesecake cups
35min
Mexican one-pot pasta
30min