Dispositivos y accesorios
Hungarian goulash
Prep. 20min
Total 1h 30min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
brown onion cut into halves300 g
-
olive oil1 tbsp
-
gravy beef cut into pieces (3 cm)500 g
-
sugar1 tsp
-
tomato paste50 g
-
fresh tomatoes cut into pieces250 g
-
red wine150 g
-
sweet paprika1 - 2 tbsp
-
ground caraway seeds1 tsp
-
dried marjoram1 tbsp
-
fresh bay leaves2
-
ground allspice (optional)1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
grated lemon zest1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
water (optional)150 g
-
plain flour (optional)1 tbsp
-
capsicum deseeded, cut into thin slices150 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
720 mg
Proteína
30.2 g
Calorías
1551.1 kJ /
369.3 kcal
Grasa
16.6 g
Fibra
7.7 g
Grasas saturadas
5.2 g
Carbohidratos
14.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The Basic Cookbook
183 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Curried sausages and lentils
1h
Lamb spezzatino
1h 45min
Chicken cacciatore
50min
Meatloaf with red sauce
1h 15min
Chilli con carne
45min
Beef stroganoff
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Beef "Burgundy"
40min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Chicken San Fernando
55min
Adobo beef
1h 10min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min