Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 600 - 800 g chicken tenderloins
- 3 garlic clove
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g lemon juice
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 150 g leeks, white part only, cut into pieces (2 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (2 cm)
- 3 carrots ; 1 cut into pieces (2 cm) and 2 cut into thin slices (3 mm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g salted butter
- 300 g sparkling wine
- 50 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 2 potatoes, peeled and cut into thin slices (3 mm)
- 1 zucchini, cut into slices (1 cm)
- 1 tsp salt
- ground black pepper, to taste
- 1 tsp dried oregano
- 100 g double cream
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2356.8 kJ / 561 kcal
- Proteína
- 49.4 g
- Carbohidratos
- 16.7 g
- Grasa
- 31.4 g
- Grasas saturadas
- 16.5 g
- Fibra
- 8 g
- Sodio
- 1018.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Beef stroganoff
35min
Pork fillet with mustard
35min
Meatloaf with mushroom sauce
1 Std. 15 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1 Std. 30 Min
All-in-one 'roast' beef
1 Std. 30 Min
Beef "Burgundy"
40min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Creamy honey mustard chicken
1 Std.